Svi ljubitelji američke kulture i povijesti napokon imaju idealno mjesto za popiti kavu, u Norris Cafeu. Uz tipični američki latte macchiato s bogatom mliječnom pjenom mogu pojesti brownie od 70%-og kakaovca s komadićima badema, a sve to u «stripes & stars» uređenju, u Oreškovićevoj 19 u Novom Zagrebu-Otok Sloboština.Osim što je Norris Cafe u cijelosti ručno oslikan, na zidove smo postavili prikaze filmskih heroja te osoba koje su upotpunile američku povijest, kao što su Abe Lincoln, Charles Lindberg, Charlie

Chaplin, Frank Sinatra, Humphrey Bogard i mnogi drugi. Sve to smo spojili s namještajem koji je kupljen na Jakuševcu i otpadima, a koji je nanovo repariran i obnovljen.

Posebno mjesto i raritet predstavlja Chuck Norris korner s velikim muralom Chucka Norrisa te zidom na kojem su njegove fotografije iz vremena dok je snimao s Bruce Leejem te dok je služio vojsku u Južnoj Koreji.

Na zidu je i velika američka zastava sa znakom Air Forcea jer je upravo tamo Ray Carlos Norris dobio nadimak Chuck. Sve to možete proučavati dok pijete mochaccino, milkshakove ili kave s okusima čokolade, prženog lješnjaka, cookiesa, kokosa i mnoge druge. Na svoje će doći i ljubitelji whiskeya i bourbona, koji će birati između 15-tak brandova.

Iz medija